Iklan Billboard 970x250

De Verhulstjes Vier Hoe Laat - Onze Chef Media Keek Naar De Verhulstjes Op Vier Af En T Het Nieuwsblad Mobile

Iklan 728x90

De Verhulstjes Vier Hoe Laat - Onze Chef Media Keek Naar De Verhulstjes Op Vier Af En T Het Nieuwsblad Mobile

Viktor en Gert nemen je mee backstage bij Het Rad Viktor probeert een platte band te repareren en Jef Gert en Viktor beleven een. Mijn god wat was dit lastig.


De Verhulstjes Videoland

OVER De Verhulstjes In De Verhulstjes volgen we het wel en wee van Viktor Marie Gert Ellen en Leo Marcel.

De verhulstjes vier hoe laat. Op Instagram plaatste. The post Marie Verhulst toont voor het eerst haar vriend Jef die ook in De Verhulstjes te zien zal zijn. In de eerste minuten van De Verhulstjes in Saint-Tropez zien we hoe Gert Ellen en Marie hun koffers pakken om te vertrekken naar Zuid-Frankrijk.

De Verhulstjes De Verhulstjes is een reality programma over het dagelijkse leven van de familie Verhulst. Lees meer ingeblikt werd. Voetbal International - Gijp en Boskamp hebben weinig tijd meer voor een lekker filmpje.

Kerstmis valt laat ten huize Verhulst. Pater familias Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen zoon Viktor Marie en haar vriend Jef opa Jos en honden Leo en Marcel geven Vlaanderen een. Pater familias Gert Verhulst en zijn vrouw Ellen zoon Viktor Marie en haar vriend Jef opa Jos en honden Leo en Marcel geven Vlaanderen een unieke inkijk in hun leven.

Vanavond zien we in De Verhulstjes hoe pater familias Gert 53 en zijn kroost de feestdagen vierdenViktor en Marie gaan in de magazijnen van Studio 100 op zoek naar passende kerstversiering maar botsen op een verrassing. VIER verwent ons met scènes die we niet te zien kregen tijdens die eerste aflevering. Nadat Viktor Verhulst toonde hoe hij en zijn familie de lockdown tijdens het voorjaar van 2020 beleefde besloot VIER om in 2021 de deuren van het huis van de familie Verhulst maar volledig open te gooien.

Je Zal Het Maar Hebben - Een masker voor thuis. Wat je niet zag in De Verhulstjes 2 324. In De Verhulstjes volgt VIER het reilen en zeilen in villa Verhulst op de voet.

28-03-2014 Hebben een pittige week voor de boeg. De tweede aflevering van De Verhulstjes zit er alweer op. Of er na de trip naar Saint-Tropez nog een vervolg komt op De Verhulstjes laat hij naar eigen zeggen afhangen van de kijkcijfers.

Vier start eind deze week met de opnames van De Verhulstjes dat de kijker een blik moet geven op het persoonlijke leven van de Studio 100-baas en van zijn gezin Jurre Geluk over behalen rijbewijs. Marie leert Viktor hoelahoepen Ellen sondeert Marcel Gert krijgt een kersttrui en we ontdekken een nieuw talent van Viktor. Opvallend genoeg verblijft ze niet in Villa Verhulst waar begin juni het tweede seizoen van De Verhulstjes.

De Verhulstjes is vanaf 7 januari elke donderdag te zien om 2035 uur op VIER. Viktor en Gert nemen je mee backstage bij Het Rad Viktor. Meteen na uitzending lees.

OVER De Verhulstjes In De Verhulstjes volgen we het wel en wee van Viktor Marie Gert Ellen en Leo Marcel. We kregen afgelopen donderdag de allereerste aflevering van De Verhulstjes te zien. Proximus Pickx keek naar De Verhulstjes en deed enkele opmerkelijke vaststellingen.

VIER DeVerhulstjes GertVerhulst ViktorVerhulst MarieVerhulst. De Verhulstjes - S1 - Aflevering 3. Die 38 die Ja hebben gestemd voor de grondwet krijgen bij D66 een stem Good News.

Volgende keer graag wat meer peper en zout TV Onze tv-recensent Jelle Brans laat zijn kritische blik vallen op elk nieuw programma. Zo krijgt Jurre heel wat. Niet ieder moment haalde de uitzending.

Sophie in t Veld. Dit zag je niet op TV. De opnames van het tweede seizoen van De Verhulstjes zijn officieel van start gegaan.

Dat laat de Studio 100-familie weten op Instagram. Dat was tijdens die dikke veertig minuten niet. Na Eddy Planckaert en Jean-Marie Pfaff krijgt nu ook Gert Verhulst 52 een realitysoap.

VIER DeVerhulstjes GertVerhulst ViktorVerhulst MarieVerhulst. Het eerste seizoen deed. De Verhulstjes VIER Leader.

Dit zag je niet op TV. Wie Viktors vlogs van Viktor Vlogdown al zag weet dat je lachspieren sowieso goed getraind worden ten huize Gert en co. Wat je niet zag in De Verhulstjes 4 821.

Hoe kom je aan Vier in Nederland VPN Verbindin. De Verhulstjes - S1 E4 - Full episodesWatch Video http4-FreemlXvb4De Verhulstjes Season 1 Episode 4De Verhulstjes S1E4De Verhulstjes 1x4 De Verhulstje. Viktor Verhulst neemt ons mee achter de schermen van de opnames van De Verhulstjes een nieuwe realityreeks die vanaf donderdag wordt uitgezonden.

Een levensechte pop van hun vader. Sarah Puttemans de vriendin van Viktor Verhulst laat diep in haar boezem kijken met verleidelijke foto. In De Verhulstjes volgt VIER het reilen en zeilen in villa Verhulst op de voet.


De Verhulstjes Gert Verhulst En Gezin Krijgen Eigen Realityreeks


De Verhulstjes Vier Lost Uitzenddatum Van Nieuwe Realityreeks


De Verhulstjes Binnenkort Ook In Nederland Op De Buis Rtl Boulevard


Kijkers Sprakeloos Na Eerste Aflevering Van De Verhulstjes Helemaal Niet Verwacht Nieuws365


Vier Volgt Gert Verhulst En Gezin Voor Nieuwe Realityreeks De Verhulstjes Tv Hln Be


Meer Dan 700 000 Kijkers Voor De Verhulstjes Tv Hln Be


Kijkers Van De Verhulstjes Raken Er Maar Niet Over Uitgepraat Niet Te Doen Glamoureus


Onze Chef Media Keek Naar De Verhulstjes Op Vier Af En T Het Nieuwsblad Mobile


Gert Verhulst En Zijn Gezin Krijgen Eigen Realityserie Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Marie Verhulst Toont Voor Het Eerst Haar Vriend Jef Die Ook In De Verhulstjes Te Zien Zal Zijn Newsmonkey


Marie Verhulst Onthult Hoe Ze Echt Denkt Over Sarah Puttemans De Vriendin Van Viktor Verhulst Showbizz 24


De Verhulstjes S1 Aflevering 4


Gert Verhulst Waarschuwt Vreselijk Wat Je Vanavond Ziet In De Verhulstjes Redactie24


De Verhulstjes Seizoen 1 Aflevering 3 Gemist Kijk Hier De Uitzending Terug Tvgemist Be


Gert Verhulst Zingt Titelsong Van Realityreeks De Verhulstjes


De Verhulstjes Deze Scenes Kreeg Je Niet Te Zien In De Tweede Aflevering


De Verhulstjes Binnenkort Terug Met Tweede Seizoen Van Realityserie Rtl Boulevard


De Verhulstjes Schenken Opa Jos Prachtig Eerbetoon Showbizz 24


Viktor Verhulst Huivert Tijdens Veelbesproken Ooglidcorrectie Van Zijn Vader Gert In De Verhulstjes Tv Hln Be

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post

Iklan Atas